пʼятниця, 21 лютого 2014 11:13

"У найближчі дні заберу з Києва сім'ю" - Алієв

"У найближчі дні заберу з Києва сім'ю" - Алієв

Український півзахисник махачкалінського "Анжі" Олександр Алієв висловив свою думку щодо подій, які відбуваються в Києві і всієї України.

"Я стежу за тим, що відбувається в Україні, але не в такому вже великому обсязі. Я все дізнаюся від дружини, бо моя сім'я перебуває в Україні, але все, що відбувається в Києві - це ганьба на весь світ, там справжня війна", - говорить футболіст.

За словами спортсмена, незабаром він планує забрати свою сім'ю з України.

"Багато моїх знайомих виїжджають з Києва, і в найближчі дні я заберу звідти і свою сім'ю. Для мене те, що коїться в Україні - це страшно, адже стріляють навіть не гумовими кулями, а справжніми патронами", - підкреслив Алієв.

Нагадаємо, що Олександр Алієв перейшов у махачкалінський "Анжі" в січні цього року. Після підписання контракту футболіст заявив, що у нього є російський паспорт.

18 лютого урядовому кварталі Києва розпочалися запеклі зіткнення між учасниками антиурядової акції протесту і силами МВС.

Зараз ви читаєте новину «"У найближчі дні заберу з Києва сім'ю" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути