вівторок, 10 липня 2012 11:59

У Москві обікрали квартиру Павлюченка

У Москві обікрали квартиру Павлюченка
Грабіжники вкрали колекцію футболок Романа Павлюченка ФОТО: lichnosti.net

Форвард російської футбольної збірної Роман Павлюченко став жертвою квартирних злодіїв, які вирішили "обчистити" квартиру нападника в московських Сокольниках.

Квартира футболіста розташована в елітному районі столиці, в житловому будинку на Русаковській вулиці. Злочинці зламали двері в приміщення і винесли безліч цінностей, орієнтовно на загальну суму у розмірі шести мільйонів рублів. Примітно, що зловмисники навіть зазіхнули на колекцію футболок знаменитостей, яку збирав Павлюченко. Футболісти, що колекціонують футболки суперників, часто після матчу обмінюються один з одним необхідними речами. У колекції Романа також були футболки, які він привіз з чемпіонату Європи 2012 року.

Про факт крадіжки у правоохоронні органи повідомила консьєржка будинку, в якому проживає Павлюченко, яка вчора, в понеділок, пізно ввечері виявила, що відкриті двері однієї з квартир під'їзду.

Зазначимо, що подібні випадки досить часті. Футболісти часто бувають відсутніми вдома, але мають солідні кошти, тому спортсмени часто стають ідеальними жертвами квартирних злодіїв. Минулого року обікрали футболістів криворізького "Кривбасу". Раніше жертвою грабіжників став латвійський легіонер команди "Кубань" Юрій Лайзан. Також в Підмосков'ї зловмисники залишили зенітівця Романа Широкова без двох мільйонів рублів, без ювелірних прикрас і престижних спортивних нагород. Квартира перебувала без нагляду в місті, в якому народився Широков - Дедовськ.

Причому злодії обкрадають футболістів, не тільки в Росії. Дініяр Білялетдінов, граючи в Англії, став жертвою ліверпульських злочинців, які вночі залізли в машину російського легіонера.

Зараз ви читаєте новину «У Москві обікрали квартиру Павлюченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути