середа, 28 серпня 2013 17:48

У "Металісті" не виключають, що подадуть апеляцію на останнє рішення Лозанни

У "Металісті" не виключають, що подадуть апеляцію на останнє рішення Лозанни
Пивоваров називає домислами відхід з "Металіста" провідних гравців. Фото: metalist.ua

Перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров прокоментував сьогоднішнє рішення CAS щодо дискваліфікації клубу з єврокубків в поточному сезоні.

"Звичайно ж, ми засмучені, бо до останнього вірили, що УЄФА і CAS виважено підійдуть до цієї ситуації. Ми продовжимо відстоювати нашу позицію в правовому полі. Ми не розуміємо, чому було проігноровано рішення Верховного суду Швейцарії, який поставив велике питання над початковим рішенням CAS. Ми чекаємо розгляду цієї справи по суті, і, цілком можливо, подамо апеляцію у ВС Швейцарії і на сьогоднішнє рішення CAS", - сказав він.

"Всі бачили, що клуб в чесній боротьбі завоював своє право брати участь у Лізі Чемпіонів. Я вдячний вам за віру в команду і відданість клубу. Упевнений, ми ще повернемося до Ліги Чемпіонів. Також, хочу зазначити, що поширювана інформація про те, що клуб нібито залишають наші провідні гравці не більше ніж домисли і провокація. "Металіст" як ніколи сильний, зібраний і готовий до нових перемог. Попереду серйозний матч з "Шахтарем", до якого зараз йде активна підготовка", - заявив Пивоваров.

Нагадаємо, сьогодні, 28 серпня стало відомо, що CAS відхилив апеляцію харківського "Металіста" на дискваліфікацію команди на один сезон.

Зараз ви читаєте новину «У "Металісті" не виключають, що подадуть апеляцію на останнє рішення Лозанни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути