субота, 27 квітня 2013 12:05

"У мене на столі лежить телеграма з привітанням для "Шахтаря" - Суркіс

"У мене на столі лежить телеграма з привітанням для "Шахтаря" - Суркіс
"У нас є велика надія, що гра "Шахтар" - "Металіст" буде бойовою" - Ігор Суркіс ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

У президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса вже готове привітання з перемогою у чемпіонаті України для донецького "Шахтаря". Про це Ігор Михайлович розповів журналістам після акції, присвяченої роковинам Чорнобильської трагедії.

Додамо, що у суботу кияни на "Олімпійському" зіграють з "Дніпром", а в неділю "Шахтар" прийме вдома "Металіст".

"Протягом десяти років нам говорили про конфлікт інтересів — Федерацію футболу України очолює брат президента "Динамо". Тепер його немає. Сьогодні у ФФУ поміняли весь штат працівників, навіть прибиральниць.

"Шахтар" — заслужений лідер нашого чемпіонату. Йде боротьба за 2-3 місця. Створіть однакові умови для всіх команд, які змагаються за ці позиції. Все, більше я нічого не хочу. Коли наша боротьба буде стосуватися першого місця, я буду говорити про це.

У мене на столі лежить телеграма з привітанням для донецького "Шахтаря". Залишилось тільки підписати і відправити. Сподіваюсь, що це трапиться у неділю, коли "гірники" вдома зіграють з "Металістом". Надіюсь, що вони продемонструють свої кращі якості та гру. Так як це вони зробили у матчі з "Динамо" у Києві.

І футбольній спільноті не будуть говорити, як минулого року, коли ми втратили очки у матчі з "Зорею", а в цей час "Шахтар" грав з "Металістом", мовляв харків'янам тоді не було за що боротися і вони відпустили всіх своїх гравців. Для чого тоді потрібен чемпіонат?

Якщо останні тури комусь потрібні, а комусь — ні, то нам такий турнір не треба. Вважаю, що всі команди мають пройти бойовими складами від першого туру до останнього. Тоді це буде чемпіонат, на нього ходитимуть вболівальники і любитимуть його.

У нас є велика надія, що гра у Донецьку буде бойовою і Луческу не потрібно буде додатково мотивувати своїх підопічних. Хоча впевнений, що "Шахтар" — це така команда, яка грає від початку і до кінця в чесний футбол. Я не знаю, як ми зіграємо з "Дніпром", але я чекаю втрати очок від "Металіста" на "Донбас Арені". Я цього не приховую", - сказав Суркіс.

Також президент "Динамо" розповів журналістам, що не забороняв наставнику команди Олегу Блохіну спілкуватися з телеканалом "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"У мене на столі лежить телеграма з привітанням для "Шахтаря" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути