Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2013 08:16

Чеський "Слован" стане фарм-клубом "Динамо"

Чеський "Слован" стане фарм-клубом "Динамо"
Спортивний директор "Слована" Ян Незмар зустрівся з Ігорем Суркісом ФОТО: fcslovanliberec.cz

Київське "Динамо" і ліберецький "Слован" продовжать співпрацю, а молоді гравці віце-чемпіонів України і далі будуть поповнювати ряди чеської команди. Про це представники обох клубів домовилися під час зустрічі у Києві, розповів спортивний директор "Слована" Ян Незмар. За його словами, президент "Динамо" Ігор Суркіс стурбований тим, що випускники клубної академії не мають достатньо ігрової практики на високому рівні.

"Я був на зустрічі з паном Суркісом, під час якої ми обговорювали нашу співпрацю. Зустріч була не дуже довгою, але я б назвав її корисною і плідною. Ми зійшлися на тому, що співпраця вигідна для обох сторін. Ігор Суркіс підкреслив, що для нього має величезне значення, щоб молоді гравці "Динамо" отримали можливість виступати в нашому клубі. Бос "Динамо" висловив співчуття в тому, що випускники академії не завжди отримують шанс зіграти в першій команді, і з цієї причини в Києві вітають партнерство зі "Слованом", - зазначив Незмар в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

Він додав, що подібна спільна роботи з українським клубом буде економічно вигідна для "Слована". "Ми також домовилися, що прихід молодих вихованців "Динамо" матиме для нас і економічну вигоду. Крім того, не менш важливо і те, що кияни відкриті для нашого клубу. Зокрема, я мав можливість ознайомитися з об'єктами інфраструктури українців та їх методами роботи з молодими гравцями", - зазначив спортивний директор "Слована".

Нагадаємо, зараз кольори ліберецької команди захищає Сергій Рибалка, а раніше в чеському клубі на правах оренди побували Сергій Люлька, Євген Морозенко та Артем Бутенін.

Зараз ви читаєте новину «Чеський "Слован" стане фарм-клубом "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути