субота, 20 листопада 2010 10:53

У Маслаченка намітилася позитивна динаміка

У Маслаченка намітилася позитивна динаміка

У стані здоров'я відомого російського коментатора Володимира Маслаченка намітилася позитивна динаміка. Про це на сторінках свого блогу розповів Василь Уткін.

"Стан Микитовича стабільний. Він у свідомості. Йому були проведені відповідні захворюванню процедури і він заснув. Лікарі кажуть, що вночі практично не спав ... Він залишається в реанімації. Його дружина Ольга Леонідівна відвідувала його. Зараз вона вже поїхала додому.

Надалі я буду писати в разі якихось істотних подій, створюючи окрему тему на цьому блозі. Почався процес відновлення і будемо сподіватися, що він пройде без ексцесів", - говорить коментатор.

Нагадаємо, Володимир Маслаченко був доставлений в реанімацію однієї з московських лікарень з попереднім діагнозом гострий гіпертонічний криз. Пізніше стало ясно, що у коментатора інсульт, а сам він був госпіталізований в один з науково-дослідних інститутів РАМН.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «У Маслаченка намітилася позитивна динаміка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути