четвер, 05 серпня 2010 18:46

У Майка Тайсона хочуть відсудити 115 млн доларів

У Майка Тайсона хочуть відсудити 115 млн доларів

Колишній боксер Майк Лендрум подав до суду на Майка Тайсона, який у минулому володів званням абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій вазі. Лендрум зажадав від Тайсона 115 мільйонів доларів за використання прізвиська "Залізний Майк", яке нібито придумав Лендрум.

49-річний Лендрум стверджує, що він використовував прізвисько "Залізний Майк" ще в 1983 році, у той час як професійна кар"єра Тайсона почалася в 1985 році. За словами Лендрума, права на це прізвисько належать йому.

У своєму позові до федерального суду Лос-Анджелеса Лендрум вказав, що торговельна марка "Залізний Майк" належить йому, а, отже, Тайсон повинен виплатити гроші за використання цього прізвиська протягом всієї своєї боксерської кар"єри.

Лендрум заявив, що Тайсон побічно завадив йому брати участь у титульних боях, оскільки організатори поєдинків хотіли уникнути плутанини з іменами.

За словами Теммі Брук, яка представляє інтереси Тайсона, адвокати колишнього чемпіона світу ще не бачили документів у справі, але впевнені, що у Лендрума немає ніяких шансів відсудити гроші у Тайсона.

За інформацією TMZ, Лендрум провів на професійному рингу 10 боїв, в яких здобув шість перемог і зазнав чотири поразки. Роки, в які виступав Лендрум, не вказуються. У базі даних боксерського сайту boxrec.com міститься інформація тільки про одного Майка Лендрума, який, за даними boxrec.com, в період з 1982 по 1985 роки провів два поєдинки, і обидва програв нокаутом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Майка Тайсона хочуть відсудити 115 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути