Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2009 13:16

У Ленса Армстронга народилася четверта дитина

У Ленса Армстронга народилася четверта дитина

В американського велогонщика Ленса Армстронга вчора вночі народився син. Хлопчика назвали Максом.

Це перша дитина Армстронга і його нинішньої дружини Анни Хансен, також у спортсмена троє дітей від колишньої дружини Крістін.

Минулого року велогонщик оголосив про відновлення кар"єри, в травні цього року взяв участь в першій для себе "Джиро д"Італія", в якій зайняв 12-е місце в загальному заліку.

Довідка "Gazeta.ua"

Ленс Армстронг (справжнє ім"я Ленс Едвард Гундерсон) (англ. Lance Armstrong, нар. 18 вересня 1971 р.) - професійний американський велогонщик. Армстронг - один з найсильніших велогонщиків світу.

Він є семиразовим переможцем найпрестижнішої та однієї з трьох найскладніших велобагатоденок в календарному році - LeTourdeFrance, перемігши на ній в 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 і 2004 року, виступаючи за команду US Postal, а потім в 2005 році за Discovery Channel. І це при тому, що в 1996 році у Армстронга виявили смертельну хворобу - рак і метастази вже розповсюдилися по всьому тілу.

Але лікування новітніми методами променевої та хіміотерапії допомогли йому не тільки вижити, але і повернутися в спорт. Після семи перемог на "Тур де Франс" Ленс пішов на спокій. Але 9 вересня 2008 року Армстронг заявив, що повертається у великий велоспорт. Ленс разом з українцем Поповичем виступає за казахстанську команду Astana.

За матеріалами Турнир, АР

Зараз ви читаєте новину «У Ленса Армстронга народилася четверта дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути