вівторок, 16 жовтня 2007 11:43

У Кубку Першого каналу знову зіграють "Динамо" і "Шахтар"

Стали відомі українські команди-учасниці Кубка Першого каналу, який пройде з 21 по 29 січня 2008 року. Ними за традицією стали чемпіон України київське "Динамо" і срібний призер донецький "Шахтар". Як повідомив віце-президент фонду "Національна академія футболу" Олександр Ейдельштейн, в турнірі, як і раніше, зіграють шість команд. Нарівні з українськими дві російські (їх визначать пізніше), єрусалимський "Бейтар" і представник Німеччини або Аргентини, повідомляє www.championat.ru.

- Російські клуби не визначені до цих пір тому, що організатори хочуть дочекатися закінчення чемпіонату Росії. Важливо вибрати такі команди, які будуть цікаві в Ізраїлі, - заявив Ейдельштейн.

Формат турніру залишиться тим самим - дві групи по три команди в кожній. Переможці зіграють у фіналі. Призовий фонд турніру також незмінний - два мільйони доларів. Два групових поєдинки пройдуть в Єрусалимі, а інші - в Тель-Авіві.

Останнім переможцем Кубка Першого каналу ставав московський ЦСЬКА. У фінальному матчі, що проходив в Тель-Авіві, столичні армійці обіграли московський "Спартак" з рахунком 3:2.

Основний час зустрічі завершився внічию - 2:2, а переможний гол в додатковий час забив після розиграшу штрафного бразильський легіонер ЦСКА Жо. Крім того, голи у ЦСКА забивали бразильці Дуду і Рамон. У складі "Спартака" обидва м"ячі у ворота суперника провів Роман Павлюченко.

Згідно умовам проведення турніру, ЦСКА отримав від організаторів Кубка 1 мільйон доларів, "Спартак" - 500 тисяч.


.
Зараз ви читаєте новину «У Кубку Першого каналу знову зіграють "Динамо" і "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути