неділя, 09 березня 2008 11:11

У Колумбії в бійці на футбольному матчі постраждали близько 80 осіб

Масова бійка через суперечку про пенальті сталася на футбольному стадіоні в колумбійському місті Калі, 78 чоловік отримали поранення.

Зіткнення сталися між уболівальниками на 82-ій хвилині футбольного матчу між клубами "Америка де Калі" і "Депортіво де Калі". Хвиля насильства поширилася і на ігрове поле. Поліція із застосуванням сльозоточивого газу палицями розігнала натовп.

У загальній бійці 18 чоловік отримали колото-різані поранення. Серед поранених також три офіцери поліції і вагітна жінка, повідомив представник Червоного Хреста.

Обстановка загострилася, коли суддя не призначив пенальті. Фанати "Америки" бурхливо почали опротестовувати рішення судді, гравці на полі вступили в сутички, а тренер "Америки" Дієго Едісон Умана і його колега з команди суперника Даніель Карріна почали штовхати один одного.

Мер міста Калі назвав Едісона Уману "повністю відповідальним" за насильство на матчі і заявив, що міський стадіон буде тимчасово закритий.

Раніше у фанатів обох клубів були часті сутички, але таке серйозне зіткнення сталося вперше.

Зараз ви читаєте новину «У Колумбії в бійці на футбольному матчі постраждали близько 80 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути