понеділок, 21 березня 2011 17:25

У Києві відкрили нову льодову арену

У Києві відкрили нову льодову арену

У Києві відкрили нову тренувальну арену з штучним льодом, яка розташована на вул. Шалетт, 6. Офіційне відкриття зробив сьогодні, 21 березня, віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що це - перший за останні роки споруджений у столиці спортивний комплекс такого рівня.

"Останнім часом у Києві не було відкрито аналогічного комплексу - виключно комерційні проекти, розраховані лише на масове катання на ковзанах. Якщо ж говорити про наших спортсменів, то, не секрет, що належних умов для тренування у них просто не було. Зараз держава реальними діями змінює цю ситуацію, адже саме тут дитячо-юнацькі спортивні школи зможуть проводити тренування і змагання з фігурного катання та хокею", - підкреслив Колесніков.

Льодова арена має трибуну, розраховану на 390 глядачів, гардероб і роздягальні для спортсменів, тренерів, суддів, кабінет лікаря, каси, службові та технічні приміщення. Для маломобільних груп населення працюють ліфти-підйомники. Загальна площа спортивної споруди 3 371,6 кв. м, льодове поле займає 1 800 кв. м.

Нова тренувальна арена замінить старий ковзанка "Крижинка" біля НСК "Олімпійський", яку знесуть у рамках підготовки стадіону до Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрили нову льодову арену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути