Ексклюзиви
пʼятниця, 16 липня 2010 18:14

У КХЛ прийняли словацький клуб

У КХЛ прийняли словацький клуб

Словацький хокейний клуб "Лев" з міста Попрада включено до складу учасників чемпіонату Континентальної хокейної ліги (КХЛ). "Лев" буде грати в КХЛ вже починаючи з сезона-2010/11. Про це повідомляє офіційний сайт ліги. Раніше передбачалося, що "Лев" буде прийнятий в КХЛ тільки починаючи з сезону-2011/12.

14 і 15 липня в Попраді працювала комісія КХЛ, яка вивчила інфраструктуру клубу. У повідомленні на сайті КХЛ підкреслюється, що комісія виявила низку недоліків, які підлягають усуненню до початку сезону, однак про які саме недоліки йде мова, не уточнюється.

"Лев" подав заявку на вступ в КХЛ тільки на початку липня 2010 року - вже після того, як лігою був складений розклад ігор на сезон. Після вступу словацького клубу в КХЛ розклад має бути перероблений.

Спонсори словацького "Лева" раніше намагалися створити клуб КХЛ в чеському Градець-Кралове, проте керівництво чеського хокею відмовилося видати команді дозвіл на вступ в КХЛ. Після цього інвестори знайшли варіант з Попрадом.

Раніше також обговорювалася можливість про вступ в КХЛ клубів зі Швеції та Литви, проте до включення цих команд у лігу справа не дійшла. У травні 2010 року в КХЛ був прийнятий український "Будівельник", який згодом відмовився від участі в чемпіонаті сезону-2010/11 через труднощі з реконструкцією домашньої арени.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У КХЛ прийняли словацький клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути