понеділок, 22 березня 2021 21:00

У грі з Францією вся надія на Малиновського й Зінченка – Яворський

У грі з Францією вся надія на Малиновського й Зінченка – Яворський
Ігор Яворський переймається поганою формою захисників. Фото:sports.te.ua

Колишній тренер тернопільської "Ниви" Ігор Яворський поділився думками щодо наступного матчу збірної України проти чемпіонів світу збірної Франції.

"Ми відразу починаємо з найважчого матчу всього відбірного циклу, – каже Ігор Петрович. – Таке вже було в минулому циклі, коли починали з чемпіоном Європи Португалією. Звичайно, зараз приводів для песимізму більше аніж підстав для оптимізму. Найперше – криза в донецькому "Шахтарі", який останнім часом багато пропускає і мало забиває. Вчора було неприємно дивитися, як Шина обігнав ніби стоячого Матвієнка й заробив пенальті. Не в кращій формі і Кривцов. Марлос був схожий сам на себе лише в перші хвилини зустрічі. Не кращі справи і в київського "Динамо". Перший гол у матчі із "Вільярреалом" було забито із флангу Миколенка. Другий – після його грубої помилки. Навряд чи тренери збірної можуть кардинально змінити ситуацію за неповних три дні підготовки.

Ми не знаємо, в якій формі перебуває Ярмоленко, який давно не грав. Травмований Циганков і це обмежує наші маневри на фланзі. Однак є й позитив: чудово виглядають наші гравці середньої лінії – Зінченко й Малиновський. У гарній формі Яремчук. Очевидно, що склад буде далеко не такий, який був у жовтні. Я не надто переймаюся результатом жовтневого матчу. Річ у тім, що бувають ігри, коли одна команда нічого не може на полі, а інша забиває все можливе на кілька матчів уперед. Тим більше, що вже після сумновідомих – 7:1 з Україною, Франція була бита в себе на полі Фінляндією – 2:0.

Зазвичай збірна України гарно проводить перший матч і трохи гірше – наступний. Тому, чекаю на грі з Францією повної концентрації. Очевидно, наші тренери змінять план на гру. Думаю, це буде схоже, як на переможний матч із Іспанією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України розпочала підготовку до матчу з Францією

Збірна України десять разів зустрічалася з Францією. У нашому активі лише одна перемога – у стикових матчах до Кубка світу-2014.

Зараз ви читаєте новину «У грі з Францією вся надія на Малиновського й Зінченка – Яворський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути