неділя, 29 вересня 2013 11:32

У ФФУ залишилося менше 3 днів на подачу апеляції

У ФФУ залишилося менше 3 днів на подачу апеляції
Збірну України покарали матем без глядачів ФОТО: ffu.org.ua

У Федерації футболу України залишилося менше трьох днів, щоб подати апеляцію на постанову ФІФА, згідно з якою жовтневий матч зі збірною Польщі у Харкові пройде при порожніх трибунах. Про це повідомив канал "Футбол".

Нагадаємо, завтра о 12:00 президент ФФУ Анатолій Коньков проведе прес-конференцію, на якій буде оголошена подальша стратегія Федерації.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс в інтерв'ю каналу "Футбол" підтвердив, що готовий сприяти ФФУ у тому, щоб пом'якшити покарання ФІФА по матчу Україна - Польща.

"З мого боку можуть бути вжиті всі ті дії, які дадуть можливість Україні, можливо, пом'якшити санкції в тому числі щодо цього покарання. Це я готовий зробити.

У нас залишилося не так багато часу. Для цього потрібно зосередити зусилля всіх мало-мальськи зацікавлених у вирішенні даної ситуації сторін, не залишити вболівальників без аудиторії на домашньому матчі, який фактично означає "бути чи не бути", - сказав Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «У ФФУ залишилося менше 3 днів на подачу апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути