середа, 14 листопада 2012 13:32

У Детройті поховали тренера Володимира Кличка

Тисячі людей, серед яких було багато видатних боксерів, попрощалися у вівторок в Детройті з легендарним тренером Емануелем Стюардом, який пішов з життя 25 жовтня у віці 68 років після боротьби з важкою хворобою.

Провести в останню путь тренера прийшли Володимир та Віталій Клички, Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Томас Хірнс, Майкл Мурер і багато інших знаменитих боксерів.

Як пише Detroit Free Press, у своїх виступах колишні підопічні Емануеля Стюарда розповідали, що він був не тільки видатним тренером, але і наставником, який навчав їх життєвої мудрості. Леннокс Льюїс назвав Емануеля Стюарда найбільшим тренером, який коли-небудь жив. Евандер Холіфілд сказав, що Стюард дуже багато знав, і що його боксери ніколи не програвали бої, якщо виконували всі його вказівки, пише boxingscene.com.

Володимир Кличко відзначив, що Емануель Стюард навчив його життєвим урокам і показав багато різних доріг. А Томас Хірнс сказав крізь сльози, що любив Емануеля, як рідного батька.

Зараз ви читаєте новину «У Детройті поховали тренера Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути