вівторок, 05 грудня 2006 15:23

У чемпіонаті Європи Клочкова участі не братиме

У четвер у Гельсінкі стартує чемпіонат Європи з плавання на короткій воді. До Фінляндії вирушать 19 спортсменів. Не братиме участі у змаганнях Яна Клочкова. Вона вирішила зосередитися на індивідуальній підготовці до чемпіонату світу у Мельбурні, який пройде у березні.

Про підготовку і завдання розповіли тренери і самі спортсмени на прес-конференції, яка відбулася вчора, повідомляє "Наш Спорт".

- Не плануємо медалей, але це не означає, що ми готуємося несерйозно. Чемпіонат є чемпіонат. Чим вищі у нас будуть результаті на короткій воді, тим вищими вони будуть потім на довгій, - сказав головний тренер збірної України Іван Сивак.

- Перед чемпіонатом Європи була підготовка, був тест. Якщо у Фінляндії все спрацює, то за такою ж схемою будемо готуватися і до чемпіонату світу, - сказав Олег Лісогор. - Ми з тренером провели підготовку дещо інакше. Зробили акцент на фізичну підготовку. Зосередилися на тренуваннях на довгих дистанціях. Намагатимуся виступити у фіналах п"яти видів. У половині з них спробую здобути медалі.

- Після минулого чемпіонату було багато слів про те, що це був мій перший і останній такий успішний старт. Тепер хочу довести, що моя перемога була невипадковою, - сказала Ганна Хлистунова.

Зараз ви читаєте новину «У чемпіонаті Європи Клочкова участі не братиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути