неділя, 15 серпня 2021 12:42

У Бельгії Яремчук втратив кілька років своєї кар'єри – фанати "Бенфіки"

У Бельгії Яремчук втратив кілька років своєї кар'єри – фанати "Бенфіки"
Фанати "Бенфіки" дивуються, чому Яремчук так довго грав у Бельгії. Фото: "Бенфіка"

Португальські вболівальники здивовані крутим дебютом Романа Яремчука в "Бенфіці". Український форвард допоміг обіграти "Спартак" в Лізі чемпіонів, а потім став найкращим гравцем в матчі з "Арукою", забивши гол і відзначившись результативною передачею. Після поєдинку вболівальники визнали Яремчука кращим гравцем зустрічі і не соромилися нахвалювати Романа в коментарях.

Навіть ті, хто спочатку негативно поставився до покупки Яремчука за € 17 млн., починають визнавати той факт, що український форвард дійсно відмінно вписався в команду і здорово її посилив, при цьому навіть не встигнувши пройти передсезонну підготовку з "Бенфікою". Багато з них були неприємно здивовані грою форвардів "орлів" після заміни Яремчука. Відмінні гольові моменти не були реалізовані, що розлютило не тільки тренера Жорже Жезуша, але і фанатів. Вони не можуть зрозуміти, чому Яремчук, який тиждень тренується з командою, свої моменти використовує, а ті, хто давно в клубі, не влучають з забійних позицій. Повідомляє "Футбум".

Cabo: Що цей хлопець робив у "Генті" стільки часу? Просто втратив кілька років своєї кар'єри. Чому ми раніше не звернули увагу на цього футболіста? Видно ж, що у нього божевільний потенціал і він заб'є ще багато голів за "Бенфіку".

Leonel: Я був одним з тих, хто лаяв Руя Кошту за цей трансфер. Був упевнений, що це буде провал і 17 мільйонів на вітер. Уже зараз готовий визнати свою помилку. Якщо після матчу зі "Спартаком" ще залишалися питання, то тепер їх уже немає. Яремчук - це топовий форвард!

Aquila: Від Жорже Жезуша взагалі рідко можна почути похвалу на адресу якогось футболіста, а так, щоб він відпускав компліменти гравцеві після двох матчів поспіль. Навіть не пригадаю такого. Такими темпами Яремчук буде улюбленцем Жезуша.

Dani: А мені навіть трохи сумно стало після матчу. Яремчук шалено гарний і здорово підсилив "Бенфіку", але на його тлі стали помітні недоліки інших наших форвардів, на яких були витрачені солідні суми. Тепер починаю розуміти, чому в минулому сезоні "Бенфіка" виявилася в кризі. У нас просто було занадто багато посередніх гравців в атаці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук забив гол і віддав пас в першому матчі чемпіонату Португалії

Pirex: Можу тільки подякувати Яремчуку, що він вибрав "Бенфіку", а не "Спортинг". Якби наші вороги змогли підписати форварда такого рівня, то у них точно не було б конкурентів в боротьбі за чемпіонський титул в новому сезоні.

Gil: За такого гравця зовсім не шкода заплатити € 17 мільйонів. Насправді Яремчук коштує набагато дорожче, просто він грав в слабкій команді і в посередньому чемпіонаті. Інакше він би коштує в 2-3 рази дорожче вже зараз. "Бенфіці" пощастило купити Яремчука зараз, коли він знаходиться в настільки відмінній формі.

Monteiro: Яремчук не перший, хто добре починає в "Бенфіці", але далеко не всі потім продовжують так грати. Питання в тому, чого чекати від Романа? Чи справді він здатний на такому високому рівні грати цілий рік, або ж у нього будуть серйозні спади, які позначаться на результатах "Бенфіки"?

Vasco: Талант! Талант! Форвард з великої літери. Це не та людина, яка тільки й робить, що стоїть в чужій штрафній в надії, що в його сторону відскочить м'яч. Ні! Яремчук постійно знаходиться в русі, зміщується на фланги, відходить в глибину. Дуже розумний гравець, проти якого складно діяти будь обороні. Так тримати, Роман!

Joao: Яремчук за два матчі зробив більше корисних дій, ніж деякі гравці "Бенфіки" за весь минулий сезон. Хотілося б подивитися на Яремчука в матчах з серйозними суперниками. Хоча б з ПСВ. Тому що "Арука" і "Спартак" - це два дуже слабких клубу, на тлі яких було легко себе проявити. Подивимося на Яремчука в справі в матчах з нідерландцями, а потім вже будемо хвалити.

Letiro: Багато людей критикували перехід цього гравця в "Бенфіку", але я відразу сказав, що це новий Оскар Кардосо, але швидший і розумніший. Не забувайте, що це тільки його перші матчі. Справжнього Яремчука ми побачимо ближче до середини осені. Роман подарує багато радості вболівальникам "Бенфіки" і заб'є багато голів нашим суперникам. У цьому можна вже не сумніватися.

Coelho: Яремчук заб'є 20+ голів в цьому сезоні в чемпіонаті Португалії, ще 10+ в інших турнірах. Додасть до цього 10-15 асистів і перейде в інший клуб. За своїм потенціалом він здатний грати в клубі куди більш високого рівня. Якщо Яремчук буде так грати, то точно не затримається в Португалії довше ніж на один-два сезони.

До переходу в "Бенфіку" Яремчук грав за "Гент" і київське "Динамо". Раніше в матчі зі "Спартаком" в Лізі чемпіонів Роман вийшов на заміну й забив м'яч, але його записали на рахунок захисника москвичів Жиго. Шлях до воріт м'яч знайшов через кілька рикошетів.

Зараз ви читаєте новину «У Бельгії Яремчук втратив кілька років своєї кар'єри – фанати "Бенфіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути