Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2007 12:44

Троє гравців основного складу збірної Італії залікували травми

Перед важливим матчем відбірного турніру Euro-2008 проти України в Києві наставник збірної Італії Роберто Донадоні через травми втратив немало гравців. Проте ситуація налагоджується - три ключові футболісти близькі до повернення в склад. Як повідомляє Спорт-Експрес з посиланням на Channel4, до поєдинку в середу тренер "Скуадри адзурри", цілком ймовірно, зможе розраховувати на Джанлуку Дзамбротту, Андреа Пірло, Даніеле деРоссі, а також Крістіана Пануччі.

У лазареті італійців значаться захисник "Інтера" Марко Матерацці (не виключено, що він не зіграє до грудня) і форвард "Баварії" Лука Тоні. Причому останнього ще чекає чергове обстеження, після якого лікарі можуть дозволити футболістові повернутися до тренувань в загальній групі.

Перешкодити зіграти в Києві Дзамбротті, Пануччі, Пірло і де Россі, швидше за все, може тільки не оптимальна ігрова форма. Проте лікар італійської збірної Андреа Ферратті розраховує, що хоч би троє з чотирьох футболістів будуть в змозі вийти в середу на поле.

"Пірло і Дзамбротта працюють індивідуально, кожен за своєю програмою. В їх відновленні помітний очевидний прогрес, - сказав Ферретті. - Де Россі провів заняття в залі, проте з ним нічого серйозного і турбуватися за нього не варто".

Зараз ви читаєте новину «Троє гравців основного складу збірної Італії залікували травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути