понеділок, 15 жовтня 2012 14:55

Триразовий чемпіон світу з велоспорту розбився в ДТП

Триразовий чемпіон світу з велоспорту розбився в ДТП
Кайл Беннетт не користувався ременем безпеки. Фото: afp.com

Триразовий чемпіон світу з велоспорту в дисципліні BMX Кайл Беннетт загинув в результаті автокатастрофи. Про це повідомляє Associated Press.

Повідомляється, що Беннетт загинув 14 жовтня в околицях міста Конро в американському штаті Техас. 33-річний спортсмен на високій швидкості не впорався з керуванням, після чого його автомобіль кілька разів перекинувся. Беннетт помер на місці. Повідомляється, що він не користувався ременем безпеки.

Генеральний директор Американської асоціації велосипедистів Стів Джонсон назвав Беннетта піонером BMX як олімпійського виду спорту. За словами Джонсона, гонщик завжди був прикладом для оточуючих.

Беннетт ставав чемпіоном світу в 2002, 2004 і 2007 роках. Американець взяв участь в Олімпіаді 2008 року в Пекіні, де пройшли дебютні змагання з BMX. Однак через травму він не зміг поборотися за медалі, посівши в підсумковому протоколі 12-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Триразовий чемпіон світу з велоспорту розбився в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути