пʼятниця, 20 липня 2012 12:52

Триразовий чемпіон світу помер на шляху до Німеччини

Триразовий чемпіон світу помер на шляху до Німеччини
Ігор Пузирьов летів до матері у Німеччину ФОТО: noc.lviv.ua

9 липня помер триразовий чемпіон світу та п'ятикратний чемпіон СРСР із кульової стрільби Ігор Пузирьов. Він летів із Борисполя до Німеччини. На борту літака чоловіку стало погано. Літак повернувся назад у пункт вильоту. Бригада лікарів швидкої не змогла реанімувати колишнього спортсмена. 1 квітня йому виповнився 51 рік.

"Я знаю його з дитинства. Жив по сусідству в районі Солом'янки. Особливо Ігор ні на які хвороби не жалівся. Знаю лише, що у нього були проблеми з нирками. Він летів у Німеччину до матері. В Києві у нього лишився молодший брат," - розповів друг спортсмена Олександр Белецький.

Пузирьов встиг повиступати не тільки за СРСР, а й за Німеччину. Наприкінці 80-х він виїхав за кордон. Останні кілька років жив у Києві. 9 липня летів відвідати матір.

"Помер у свого брата на руках. Андрій його проводжав. Як людина, яка знала Ігоря з дитинства, скажу, що він був дуже доброю, позитивною людиною. Ніколи не конфліктував. Працював в міліції. Звідти його майстерність у кульовій стрільбі," - пояснив Белецький.

Ігор Пузирьов закінчив Київський Державний інститут фізичної культури (1984 р.). Триразовий чемпіон світу в особистих і командних змаганнях (1982 р.). Рекордсмен світу (1982 р.). Чемпіон Європи в особистих і командних змаганнях (1981 р), в особистих змаганнях (1983 р.).

Зараз ви читаєте новину «Триразовий чемпіон світу помер на шляху до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути