понеділок, 25 червня 2012 15:23

Через 11-річну дівчинку на Полтавщині загинула найсильніша людина України

23 червня о 21. 10 на вулиці Горького в місті Комсомольськ на Полтавщині. 48-річний Юрій Малько на своєму мотоциклі "Хонда" врізався в бетонну загорожу, коли об'їжджав 11-річну дівчину на велосипеді. Помер в реанімації.

"11-річна школярка не впевнилася, чи можна переїжджати дорогу. Раптово виїхала на дорогу навпроти будинку номер 47. Тут чоловік і наїхав на велосипедистку, - розказав Сергій Антоненко з Полтавського обласного управління ДАІ. - Із забиттям правої ноги її відвезли в міську лікарню".

Автор: Фото: km.pl.ua
  В 2010 році Юрій Малько встановив світовий спортивний рекорд
В 2010 році Юрій Малько встановив світовий спортивний рекорд

Чоловік в останню мить вивернув кермо, щоб не збити дитину.

"Я приїхав, коли все сталося, - розповів місцевий фотограф Валентин Василенко. - З правої сторони дороги стояла машина ДАІ, біля неї лежав дитячий велосипед. За п'ятдесят метрів від нього на землі побачив розколотий шолом. Біля машини швидкої допомоги лежало тіло, накрите білою рядниною, все в крові".

Юрій Малько 24 червня мав виступати перед місцевими жителями на святкуванні Дня молоді.

"Усюди намагався встигнути. Лікував людям спини, масажі робив, вправи приписував, - говорив начальник відділу фізичної культури та спорту міста Комсомольськ Віктор Подрізан. - Розмов про смерть ніколи не заводив. Як гляне — зразу видно, що перед тобою справжній чоловік. Учнів на тренуваннях по карате вчив бути людьми, не гнався за славою та титулами, в залі до півсотні людей завжди збиралося".

Юрій Малько був одружений з місцевою Іриною. Разом з чоловіком тренувала дітей.

"Ірина теж спортсменка, займається різними видами єдиноборств. З Юрієм працювала у парі, - продовжив Віктор Подрізан. - Жили душа в душу. Зараз ні з ким не говорить, повністю замкнулася в собі. На жаль, кілька років тому в них померла доросла донечка. Наче від передозування ліками".

В 2010 році Юрій Малько встановив світовий спортивний рекорд. Зрушив з місця вагони масою 500 тонн. Чоловік був чемпіоном України з карате.

Кремація Юрія Малька відбудеться в четвер, 28 червня.

Зараз ви читаєте новину «Через 11-річну дівчинку на Полтавщині загинула найсильніша людина України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути