неділя, 13 червня 2010 14:11

Тренування збірної Бразилії закрили від журналістських очей

Тренування збірної Бразилії закрили від журналістських очей

Головний тренер збірної Бразилії Дунга (на фото) заборонив журналістам відвідувати тренування команди. Рішення було ухвалене після того, як репортери розповіли про сутичку між захисником Даніелом Алвесом і форвардом Жуліо Баптістою на одному з тренувань.

Інцидент стався в п'ятницю, 11 червня, а про рішення не пускати журналістів на тренування стало відомо 12 червня. Про подробиці сутички за участю бразильських гравців не повідомляється, але півзахисник Феліпе Мело заявив, що називати її бійкою - смішно.

Раніше під час підготовки до ЧС-2010 Феліпе Мело сам став учасником невеликої сутички з лідером своєї команди Кака. Інцидент стався після зіткнення цих футболістів в ігровому епізоді на тренуванні.

Збірна Бразилії проведе свій перший матч на чемпіонаті світу 15 червня проти КНДР. 20 червня бразильці зіграють з Кот-д'Івуаром, а 25 червня - з Португалією.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Тренування збірної Бразилії закрили від журналістських очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути