вівторок, 03 квітня 2018 17:32

Тренер зґвалтував мене перед Олімпіадою - білоруська гімнастка

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Ольга Корбут заявила про те, що її зґвалтував тренер Ренальд Книш. 63-річна білоруска розповіла про жахливу подію, що сталась з нею під час спортивної кар`єри.

"Не знаю, як це назвати по-російськи. Molesting... Домагання. В підсумку, перед Олімпійськими іграми в Мюнхені він мене просто зґвалтував. Це правда. Я живу з цим. Це дуже важко. Я приховувала це все. Мені було дуже соромно. Мені навіть тобі було соромно говорити. Це сталося в Мінську в готелі "Ювілейний". Прямо перед Олімпійськими іграми, коли мені виповнилося 17 років", - передає слова Ольги ua-football.com.

Корбут розповіла, що вона, можливо, не єдина жертва ґвалтівника.

"Навіть коли він вперше поїхав у Америку, він мене покликав у номер... Після цього він перестав куди-небудь їздити. Його просто засікли охоронці. Він перестав їздити зі мною і практично від мене відмовився, думав, що американці почнуть щось говорити. Після мене він почав готувати дівчинку до того ж самого. І вона розповіла батькам. Його хотіли посадити до в'язниці..."- розказує білоруська гімнастка.

Автор: 24smi.org
  Так виглядає Ольга Корбут зараз, у свої 63 роки
Так виглядає Ольга Корбут зараз, у свої 63 роки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Тайсон зізнався, що постраждав у дитинстві від сексуального насильства

Гімнастка Ольга Корбут виставила на аукціон 5 медалей, завойованих нею на Олімпійських іграх 1972 і 1976 років. Виручила за їх продаж сотні тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Тренер зґвалтував мене перед Олімпіадою - білоруська гімнастка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути