Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 09:43

Тренер "Зеніту" не хоче йти

Перемігши в Казані 1:0, "Москва" Олега Блохіна зіпсувала "золотий" настрій "Рубіну" Сергія Реброва. Український форвард був замінений на 67-ій хвилині. Результат матчу несподіваний, втім як і поєдинок цих суперників у першому колі - тоді 2:1 на виїзді виграв "Рубін"...

"Ми приїхали в Черкізово перемагати", - безапеляційно заявив капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук, і його команда пустила під укіс "Локомотив". Виграли з пристойним рахунком (3:0) у день народження свого наставника Діка Адвоката: 27 вересня йому виповнилося 61 рік.

У суботу вранці голландського фахівця особисто привітав навіть прем"єр-міністр РФ Володимир Путін. "Я поснідав, а потім пролунав дзвінок, - згадує голландець. - Мене попросили пройти в машину, де зі мною хотів зустрітися пан Путін. Я був дуже здивований, але, звичайно, задоволений. Треба частіше так зустрічатися - це додало "Зеніту" наснаги".

Тим часом саме в бесіді з Володимиром Володимировичем прозвучало відверте зізнання тренера "Зеніту": він думає про те, щоб покинути клуб. "Це складне питання. Я повинен ухвалити серйозне рішення, тому що мої рідні хочуть, щоб я повернувся додому", - так відповів Адвокат на питання Путіна про подальші плани. Тренер сказав, що для нього це "дуже важке рішення", оскільки він бачить за командою велике майбутнє та хоче залишитись.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Зеніту" не хоче йти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути