вівторок, 12 травня 2009 14:11

Тренер "Вердера" вважає "Шахтар" фаворитом

Тренер "Вердера" вважає "Шахтар" фаворитом
Про форму "Вердера" та протистоянні цієї команди із "Шахтарем" у фіналі Кубка УЄФА розповів тренер молодіжної команди німців українець Віктор Скрипник.

"Те, що "Вердер" переміг у Гамбурзі - зовсім не диво. Це наслідок того, що обидві команди чудово знали один одного. "Вердер" виявився більш досвідченою командою, ніж "Гамбург".

"Дискваліфікація Дієго, звичайно, втрата. Без нього "Вердер" виграв усього двічі - в неділю і раз до цього. Тому фаворитом вважаю "Шахтар", хоча вболіватиму за клуб, в якому працюю. Дієго за жовту картку ніхто нічого поганого не сказав, там була провокація, гравець відповів щось на португальському, суддя обох попередив..."

"А з приводу третього гола "Вердера" в тому матчі тут вже легенди ходять. Перед кутовим м"яч підстрибнув на кинутому на полі шматку паперу, зім"ятому у м"ячик. Жартують, що фан "Гамбурга" який його кинув, ледь руки на себе не наклав..."

"Вболіватиму за клуб, в якому працюю" - Скрипник.

"Якщо Дієго та Алмейда фінал пропустять чрез дискваліфікації, то у Мертезакера травма. Йому на великий палець ноги наступили шипами, наслідок - травма. Лікарі на відновлення відводять три-чотири тижні. Шансів, що він вийде в Стамбулі, практично немає. Що стосується переговорів про трансфер Дієго в "Юве", то розмови йдуть, але клуб не поспішає щось офіційне підтверджувати. Зрозуміло лише те, що його доведеться продавати зараз, щоб отримати гроші, а не відпустити наступного літа як вільного агента".

segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Вердера" вважає "Шахтар" фаворитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути