четвер, 15 лютого 2007 10:09

Тренер "Нансі" залишився задоволеним нічиєю у Донецьку

Вчора у Донецьку "Шахтар" у рамках розіграшу 1/16 фіналу Кубка УЄФА приймав "Нансі" (1:1). Після матчу тренери обох команд на традиційній прес-конференції відповіли на запитання журналістів.

Головний тренер французького клуба Пабло Корреа, 39 років, сказав, що залишився задоволеним результатом гри, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

- Ще на передматчевій прес-конференції говорив, що для нас було б непогано вирішувати долю путівки в 1/8 фіналу у повторному поєдинку у Франції. Радий, що саме так і вийшло. До того ж завжди важливо забити на чужому полі, - сказав Корреа. - Ми були готові до труднощів, які у нас виникли. "Шахтар" має досвід виступів у Лізі чемпіонів, а ми ще два роки тому грали у другому дивізіоні. Знали можливості суперника, тому підготувалися до матчу добре. У першому таймі нам десь пощастило, адже моментів біля наших воріт виникало дуже багато. Але радий, що моя команда показала не лише вміння захищатися, але й атакувати.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Нансі" залишився задоволеним нічиєю у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути