субота, 12 листопада 2016 22:57

"Тренер Фінляндії не переглядав Україну" - Грачов

"Тренер Фінляндії не переглядав Україну" - Грачов
Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-гравець "Шахтаря" і футбольний експерт Віктор Грачов прокоментував перший тайм матчу Україна - Фінляндія. Після свистка на перерву синьо-жовті виграють з рахунком 1: 0.

"Таке враження, що тренер збірної Фінляндії не дивився гру української збірної, – каже Віктор Грачов. – Фіни тримають на флангах лише по одному захисникові. А треба щонайменше вдвох. Коноплянка вже цим скористався, а Ярмоленко ще не встиг.

Після перших півгодини гри я зробив висновок, що фінська збірна – одна з найслабших за індивідуальною майстерністю. Однак останні 15 хвилин показали, що це не так. Фіни вміють грати у футбол. Нашим треба забути італійську методику- відхід у захист після забитого гола. Інакше можна пропустити".

"Треба подякувати Пятову, – каже Грачов. – Не знаю, чому коментатор не помітив, що саме П'ятов потягнув удар Пуккі. Висновок після першого тайму – нашим треба повертатися в гру".

Зараз ви читаєте новину «"Тренер Фінляндії не переглядав Україну" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути