субота, 17 квітня 2021 12:34

Тренер донецького клубу просить вибачення у Гвардіоли

Тренер донецького клубу просить вибачення у Гвардіоли
Яя Туре допомагаэ Юрю Калитвинцеву в "Олімпіку". Фото: "Олімпік"

Експівзахисник "Манчестер Сіті", а нині тренер донецького "Олімпіка" Яя Туре розповів про спроби налагодити взаємини з наставником "городян" Хосепом Гвардіолою. Раніше він звинувачував Гвардіолу в упередженому ставленні до темношкірих гравців.

"Коли відбувається щось не так і ви робите помилку, або люди використовують ваше ім'я або вас для неправильних дій, то ви повинні виправити це. Моя поведінка щодо Гвардіоли була неправильною. Я хочу вибачитися за те, що трапилося, я хочу вибачитися за те, що зробив щось не так.

Вирішив, що спробую поговорити з деякими важливими людьми в "Ман Сіті", щоби вибачитися і сказати, що вів себе непристойно по відношенню до клубу. Я написав в клуб лист. Відтоді дуже і дуже довго чекаю відповіді, але досі її не отримав. І, звичайно, якщо Пеп так вважає за потрібне, то я нічого не можу зробити. Я на зв'язку з деякими людьми в "Сіті", але не з головними людьми в клубі, це зараз неможливо", - наводить слова Туре The Athletic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому Чигринський не зміг грати в "Барселоні"

Останнім клубом Яя Туре був китайський "Циндао Хайн", з яким він підписав контракт влітку 2019 року, перебуваючи в статусі вільного агента після виходу з "Олімпіакоса" в грудні 2018 року. В ході кар'єри івуарійський хавбек також захищав кольори "АСЕК Мімозас", "Беверена", донецького "Металурга", "Монако", "Барселони" і "Манчестер Сіті". У складі національної команди Кот-д'Івуару Туре в 102 матчах забив 19 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Тренер донецького клубу просить вибачення у Гвардіоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути