понеділок, 14 червня 2021 07:50

Травма Зубкова зіпсувала план на гру: огляд ЗМІ після поразки збірної України від Нідерландів

Травма Зубкова зіпсувала план на гру: огляд ЗМІ після поразки збірної України від Нідерландів
Олександр Зубков відіграв тільки 10 хвилин. Фото: Павло Курбанов

Збірна України стартувала із поразки на Євро-2020/21.

У першому турі команда Андрія Шевченка поступилася в Амстердамі -2:3.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на поразку національної команди.

Плани збірної України на матч зруйнувала травма Олександра Зубкова. Марлос не зміг повноцінно замінити гравця "Ференцвароша", пише "Футбол 24".

"Нас підвела травма Зубкова. Мабуть, ключовий момент матчу. Якби Сашко з його швидкістю змушував Дінзела Дюмфріса( лівий захисник господарів-Gazeta.ua) працювати "вдома" так, як регулярно було на старті, могли б уникнути кількох голів. Ми ж дуже класно почали, згадайте. Обмін ударами було прийнято. Показали, що наші фланги нічим не гірша на атаку. А далі... Фатальна 13 хвилина. Марлос – непоганий гравець навіть у нинішньому зовсім не оптимальному фізичному стані. Для матчів з Бахрейном, Кіпром, "Минаєм", "Маріуполем" і подібними командами. Але точно не з тими, хто звик домінувати в тотальному футболі, втоптувати суперника в його штрафний майданчик".

Марлос – непоганий гравець навіть у нинішньому зовсім не оптимальному фізичному стані. Для матчів з Бахрейном, Кіпром, "Минаєм", "Маріуполем" і подібними командами

Середина поля та захист збірної України провалила матч. Надійна гра воротаря Георгія Бущана та вдала гра в атаці допомогли команді Шевченка не програти з великим рахунком, пише Ua-football.com.

"Середня лінія збірної України Олександр Зінченко, Руслан Малиновський та Сергій Сидорчук, як і захисники, провалили цей матч. Але воротар та кілька гравців з групи атаки його рятували. 2:2 за такого характеру гри українців повністю влаштовували, але захист сьогодні не був монолітом. Навіть тоді, коли психологічна перевага відійшла до команди Шевченка. Банальний навіс з лівого флангу – і дуже підступний результативний удар невгамовного Дюмфріса"

"Футбум" вважає, що українці не витримали темпу гри запропонованого суперником.

"В тому темпі, який запропонували "помаранчеві" до перерви, збірна України нарівні грати не готова. Все гранично просто - щоб грати в такому темпі, потрібно отримувати в клубах подібну інтенсивність системно, від матчу до матчу, а не зрідка, у свята в єврокубках. Це до питання стандартних шаблонів будь-якого звичного експерта - "всі хлопці досвідчені, пограли в єврокубках, мандражу не буде" ... Справа не в мандраж, справа у відсутності досвіду інтенсивності матчів чемпіонату топ-4. Так, щоб у всіх польових. Щоб тиждень за тижнем, кожен матч, кожен епізод. Щоб вправність, автоматизм.."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний провал Зінченка та Малиновського: що потрібно знати про старт збірної України на Євро

Шевченко мав проводити заміни в перерві та посилювати лівий фланг оборони, пише Football.ua.

"Очікувалося, що в перерві тренерський штаб збірної України зуміє щось придумати з нашим проблемним лівим флангом оборони, але в підсумку Франк де Бур закликав свою команду кинути всі сили саме на цей вектор, в результаті чого ми пропустили два швидкі голи".

17 червня збірна України зіграє у другому турі проти Північної Македонії. Матч пройде в Бухаресті. Початок гри о 16:00.

В іншому матчі нашої групи Австрії перемогла Північну Македонію -3:1. Тепер австрійці та голландці мають у своєму активі по три очки.

Зараз ви читаєте новину «Травма Зубкова зіпсувала план на гру: огляд ЗМІ після поразки збірної України від Нідерландів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути