Ексклюзиви
середа, 30 травня 2012 13:34

Трапаттоні визначився з футболістами на Євро-2012

Трапаттоні визначився з футболістами на Євро-2012
Збірна Ірландії потрапила в одну групу з Іспанією, Італією та Хорватією ФОТО: Sportsfile

Наставник збірної Ірландії Джованні Трапаттоні вніс корективи в остаточну заявку на Євро-2012. Замість травмованого Кевіна Фолі до команди запрошений Пол Мак-Шейн.

Фолі перебував із пошкодженням у тренувальному таборі команди в італійському Монтекатіні. Однак врешті-решт Трапаттоні вирішив замінити захисника "Вулверхемптона" на гравця "Халл Сіті" Мак-Шейна, який перебував у резервному списку.

"Незважаючи на те, що Кевін одужував доволі швидкими темпами, я ухвалив непросте рішення відмовитися від його послуг після тестів на фізику Джона О'Ші й Пола Мак-Шейна сьогодні вранці, - зізнався спеціаліст. - Я мав розмову з гравцем і прекрасно розумію як йому важко. Запропонував йому залишитися з командою, якщо він цього захоче". Це вже друга втрата ірландців за останні три дні. До цього Кіт Феї, який мав пошкодження паху, поступився місцем у складі Полу Гріну.

Фолі зазнав травми на розминці перед суботнім товариським матчем проти Боснії і Герцеговини. "Знав, що щось не так, і мені потрібно було зробити знімок, - сказав півзахисник "Бірмінгема". - Я міг приховати це і тренуватися далі, проте я не з тих людей".

Склад збірної Ірландії

Воротарі: Шей Гівен ("Астон Вілла", Англія), Кейрен Вествуд ("Сандерленд", Англія), Девід Форд ("Міллуолл", Англія).

Захисники: Джон O'Ші ("Сандерленд", Англія), Річард Данн ("Астон Вілла"), Стівен Уорд ("Вулверхемптон", Англія), Шон Сент-Леджер ("Лестер Сіті", Англія), Даррен О'Ді ("Селтик", Шотландія), Стівен Келлі ("Фулхем", Англія), Пол Мак-Шейн ("Халл Сіті", Англія).

Півзахисники: Гленн Вілан ("Сток Сіті", Англія), Кіт Ендрюс ("Вест Бромвіч", Англія), Айден Мак-Гіді ("Спартак" Москва, Росія), Даррон Гібсон ("Евертон", Англія), Пол Грін (без клубу), Дам'єн Дафф ("Фулхем"), Стівен Хант ("Вулверхемптон"), Джеймс Мак-Клін ("Сандерленд").

Нападники: Роббі Кін ("Лос-Анджелес Гелексі", США), Кевін Дойл ("Вулверхемптон"), Шейн Лонг ("Вест Бромвіч"), Джонатан Уолтерс ("Сток Сіті", Англія), Саймон Кокс ("Вест Бромвіч").

Зараз ви читаєте новину «Трапаттоні визначився з футболістами на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути