понеділок, 12 грудня 2011 18:28

Збірна Ірландії на Євро-2012 житиме у польській Гдині

Збірна Ірландії на Євро-2012 житиме у польській Гдині

Ірландська футбольна асоціація (FAI) у п'ятницю, 9 грудня, остаточно визначилася із місцем розміщенням національної команди під час Євро-2012. За результатами візитів до України і Польщі головного тренера збірної Джованні Трапаттоні та його асистента Марко Тарделлі, прийнято рішення забронювати базу в Гдині.

Ірландці житимуть в готелі "Sheraton Sopot Hotel", а тренуватимуться на муніципальному стадіоні, який вміщує 15 тисяч глядачів. Відповідне рішення прийняте після оглядин 15 тренувальних комплексів в Україні і Польщі та консультацій з УЄФА та місцевими організаційними комітетами в приймаючих країнах.

"Ми дуже задоволені, що нам вдалося забронювати Гдиню як базовий тренувальний центр. Ця база повністю відповідає нашим вимогам, має чудове тренувальне поля, розташована поруч з аеропортом та розміщується в Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 збірна Франції житиме в Донецьку з поваги до України

Умови для проживання та тренування – просто чудові, і надають нам все необхідне для підготовки до чемпіонату", – прокоментував Джованні Трапаттоні.

Нагадаємо, у фінальній частині Євро-2012 збірна Ірландії зіграє в групі С разом із командами Іспанії, Італії та Хорватії. Свої поєдинки суперники проведуть в Познані та Гданську.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Ірландії на Євро-2012 житиме у польській Гдині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути