Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 10:23

Трагедія: загинув футболіст Сергій Левченко

 
Страшна автокатастрофа, яка сталася в Києві в минулу суботу на Наддніпрянському шосе під мостом Патона, забрала життя 27-річного форварда броварського "Нафкому" Сергія Левченко, повідомляє "Команда".
 
За попередньою версією, водій автомобіля "Lexus", в якому знаходився футболіст, на великій швидкості не справився з управлінням, виїхав на стрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Удар був настільки страшної сили, що у вантажівки вибило передній міст, а один з пасажирів іномарки (за непідтвердженими даними, це і був Левченко) вилетів з машини. Шансів вижити не було ні у кого.

У броварському "Нафкомі" Сергій ставав кращим бомбардиром першості України серед команд другої ліги, разом з командою завоював право виступати в першій лізі. Навесні Сергій повернувся в "Нафком" із Запоріжжя, де він практично не грав через травми. Льова дуже мріяв знову голосно заявити про себе, наполегливо працював, знову став забивати.

У футболіста залишилися дружина і маленька дочка. www.fanat.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Трагедія: загинув футболіст Сергій Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути