вівторок, 19 січня 2010 16:11

Томенко вирішив навести порядок в українському тенісі

Томенко вирішив навести порядок в українському тенісі

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко направив звернення в Національний олімпійський комітет з проханням невідкладно розглянути питання про недопущення рейдерського захоплення Федерації тенісу України.

Як повідомили в прес-службі Томенка, у листі йдеться про те, що Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту скоротило термін надання Федерації тенісу України статусу "національної" з восьми років до одного року і чотирьох місяців. Томенко зазначив, що в таких діях чиновників Міністерства простежується спроба нового виду рейдерства - спортивного. Тобто популярну та успішну федерацію просто хоче захопити група чиновників. "Очевидно, мета проста - зареєструвати нову федерацію зі статусом "національної", яка б претендувала на міжнародне представництво України в тенісі", - сказав він.

Ще однією причиною спроби "ліквідувати" Федерацію тенісу, на думку Томенка, є її принципова позиція щодо недопущення знищення тенісних кортів на НСК "Олімпійському". На думку Томенка, особливо неприємно, що такі дії відбуваються напередодні матчу Кубку Федерації Україна - Італія, який пройде в лютому в Харкові та матчу Кубка Девіса Україна - Латвія, запланованого на березень.

Нагадаємо, раніше Федерація тенісу України отримала рішення Міністерства у справах сім"ї, молоді та спорту, яким передбачається скорочення терміну надання федерації статусу "національної" з восьми років до одного року і чотирьох місяців. Таким чином, федерація втрачає свій статус 31 січня 2010.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Томенко вирішив навести порядок в українському тенісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути