вівторок, 19 січня 2010 10:34

Сергеєв і Марченко здобули сенсаційні перемоги на Australian Open

Сергеєв і Марченко здобули сенсаційні перемоги на Australian Open

Українець Іван Сергеєв вийшов до другого раунду Australian Open, сенсаційно перегравши 41-ю ракетку світу ізраїльтянина Дуді Селу: 6:3, 7:6 (3), 4:6, 7:6 (8). Матч тривав три з половиною години. Тепер Сергеєв зіграє з дев"ятою ракеткою турніру іспанцем Фернандо Вердаско.

Слідом за Іваном Сергеєвим бар"єр першого раунду подолав Ілля Марченко. У стартовому поєдинку він обіграв екс-першу ракетку світу, фіналіста Відкритого чемпіонату Австралії-1997, чемпіона Ролан Гаррос-1998 іспанця Карлоса Мойю: 7:6, 7:5, 6:3. Наступним суперником Марченка стане один із претендентів на перемогу в турнірі росіянин Микола Давиденко, посіяний під шостим номером.

Сергій Стаховський не зміг вийти в другий раунд. У матчі першого раунду український тенісист поступився десятій ракетці турніру, фіналісту Australian Open-2008 Жо-Вілфреду Цонга: 3:6, 4:6, 4:6.

sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Сергеєв і Марченко здобули сенсаційні перемоги на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути