неділя, 15 вересня 2013 12:33

ТНМК заспіває перед матчем "Металіст" - "Динамо"

ТНМК заспіває перед матчем "Металіст" - "Динамо"
Сьогодні на стадіоні "Металіст" очікується аншлаг ФОТО: ru.metalist.ua

Сьогодні у Харкові відбудеться центральний матч 9-го туру чемпіонату України між місцевим "Металістом" та київським "Динамо".

У разі перемоги над срібним призером минулої першості харківський клуб, лідируючи з 20 очками, може отримати відрив у 4 очки від донецького "Шахтаря".

У п'ятницю у Львові чинний чемпіон програв "Карпатам" 2:3 і з 19 очками опустився на третє місце. Натомість одеський "Чорноморець", обігравши у матчі 9-го туру запорізький "Металург", перемістився на другу сходинку турнірної таблиці (20 очок).

Можлива перемога "Динамо", яке з 14 очками перебуває на 6-му місці, поліпшить його турнірне становище, але столичний клуб навіть у такому разі не підніметься вище 5-ї сходинки.

Напередодні матчу лідерів футбольний Харків живе в очікуванні яскравого двобою.

За чотири дні до зустрічі всі квитки на матч були продані і на стадіоні "Металіст", який вміщує 40 тисяч глядачів, оголошено про аншлаг. За даними прес-служби слобожанського клубу, всього на цей матч надійшло понад 90 тисяч заявок на квитки.

За 30 хвилин до гри на підтримку "Металіста" на стадіоні виступить столичний гурт "Танок на майдані Конго", а для розігріву харківських фанів перед виходом команди буде влаштоване модульне шоу.

Говорячи про можливий склад "Металіста" у недільному матчі, головний тренер Мирон Маркевич зазначив, що на гру з "Динамо" можуть вийти такі провідні гравці клубу, як його капітан Соса та травмований напередодні захисник Азеведо.

"Шанси на те, що і Соса, і Азеведо вийдуть у стартовому складі, - сказав Маркевич нашому сайту, - залишаються".

Проти "Динамо" може зіграти також і нападник "Металіста", один з кращих бомбардирів нинішньої першості Марко Девіч. За даними лікарів, Марко одужав після застуди, через яку не зміг взяти участь у відбірковому матчі ЧС-2014 проти збірної Англії.

Арбітром матчу, який відбудеться 15 вересня о 19.30 на стадіоні "Металіст", призначений Анатолій Жабченко (Сімферополь). Трансляція на телеканалі "2+2". Gazeta.ua проведе текстовий онлайн матчу.

Зараз ви читаєте новину «ТНМК заспіває перед матчем "Металіст" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути