четвер, 19 квітня 2012 19:02

Тисячі людей вшанували пам'ять Морозіні
13

Фото: Reuters

Тисячі людей прийшли вшанувати пам'ять померлого футболіста П'єрмаріо Морозіні, повідомляє АП.

У суботу 25-річний Морозіні впав на поле на 31-й хвилині зустрічі другого італійського дивізіону (серія B) "Пескара" - "Ліворно". У машині швидкої допомоги футболіст переніс серцевий напад і помер по дорозі в лікарню Пескари.

Тисячі людей заполонили вулиці Бергамо, де пройшла церемонія прощання з Морозіні. За непідтвердженими даними в Бергамо побувало більше 10 тисяч уболівальників. Фанати прив'язували клубні шарфи до прутів огорожі церкви, в якій проходили жалобні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійський футболіст помер від серцевого нападу під час матчу

Отець Лучано Маненті почав службу з наступних слів: "Маріо дійсно в наших серцях. Я не боюся і я тут не тільки заради Маріо, але і разом з ним".

На поминках також були присутні гравці "Аталанти" - в цьому клубі П'єрмаріо починав кар'єру. Крім цього прибули гравці "Удінезе", кілька колишніх одноклубників Морозіні, а також футболісти і співробітники інших італійських команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійський футболіст помер від зупинки серця

Раніше італійська асоціація професійних футболістів (AIC) прийняла рішення відкрити спеціальний банківський рахунок для допомоги сім'ї Морозіні. Коли футболіст закінчував школу пішли з життя його батьки, а брат-інвалід покінчив життя самогубством.

З рідних у Морозіні залишився кузен, тітка і сестра-інвалід, про яку футболіст дбав. Банківський рахунок відкрито на ім'я сестри, і будь-хто може зробити благодійний внесок на знак поваги пам'яті Морозіні, і допомагаючи тим самим його сестрі.

 

Зараз ви читаєте новину «Тисячі людей вшанували пам'ять Морозіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути