неділя, 20 червня 2010 18:12

Тимощуком зацікавився грецький "Олімпіакос"

Тимощуком зацікавився грецький "Олімпіакос"

Півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук входить у сферу інтересів афінського "Олімпіакоса", повідомили вчора грецькі ЗМІ.

Вчора в цьому клубі змінився президент, місце Сократіса Кокаліса зайняв один з найбагатших грецьких олігархів Евангелос Марінакіс, що викликало масу чуток у ЗМІ щодо можливих змін у складі одного з найвідоміших клубів країни.

Раніше, було оголошено, що тренером "Олімпіакоса" стане Евальд Лінен, який працював у "Мюнхен-1860" і можливо тому в списку можливих придбань кілька гравців німецької Бундесліги, включаючи Тимощука.

Нагадаємо, влітку 2009 року Тимощук підписав трирічний контракт з мюнхенською "Баварією".

Свій перший гол в офіційному матчі за "Баварію" Анатолій забив 8 грудня 2009 року в матчі групового турніру Ліги чемпіонів з туринським "Ювентусом" у ворота Джанлуїджі Буффона (4:1 на користь "Баварії").

У першому ж сезоні (2009/10) Тимощук стає з "Баварією" чемпіоном Німеччини. Багатьма спортивними виданнями в Німеччині Тимощук визнавався одним з головних розчарувань першого кола, поступаючись у цьому лише Олександру Глєбу зі "Штутгарта".

За матеріалами Cissoccer

Зараз ви читаєте новину «Тимощуком зацікавився грецький "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути