четвер, 29 квітня 2010 13:39

Тимощуком цікавиться французький "Ліон"

Тимощуком цікавиться французький "Ліон"

У родині українського півзахисника Анатолія Тимощука відбулася визначна подія - народилися дві дочки. Саме з цієї причини Тімо не полетів на півфінальний матч проти "Ліона".

"Надя і дітки почувають себе нормально, так що все добре, - розповів "БЛИКу" батько Анатолія Олександр Іванович. - Ми щодня говоримо з Толіком по телефону, переживаємо".

- Імена для дітей вже підібрали? Якісь поради ви не давали з цього приводу?

- Яка різниця, як вони дівчаток назвуть! Головне, щоб здоровими були.

- Провідати новоспечених батьків найближчим часом не збираєтеся?

- Якраз зараз і будемо займатися цим питанням. Як на зло, віза у нас закінчилася, тому, як тільки вирішимо питання з виїзними документами, відразу - до Мюнхена. Збираємось відвідати дітей разом з дружиною і донькою.

Незважаючи на підтримку у важкій життєвій ситуації, в "Баварії" не приховують, що в німецькій команді в Анатолія Тимощука практично немає шансів пробитися в основний склад і заграти.

"Тимощук дуже хороша людина і спортсмен, він мене тішить своїм професійним підходом до тренувань, але на його позиції мені потрібен більш креативний гравець, - заявив ван Гал.

На думку німецької преси, Анатолій залишиться в "Баварії" лише до кінця сезону, а далі керівництво "Баварії" вирішить - віддати українця в оренду або продати в інший клуб. З чуток, в послугах Тимощука зараз зацікавлений французький "Ліон".

За матеріалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Тимощуком цікавиться французький "Ліон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути