понеділок, 12 листопада 2007 10:04

Тимощука визнали найкращим гравцем російської Прем"єр-ліги

Капітан "Зеніту" і гравець національної збірної України Анатолій Тимощук став кращим гравцем чемпіонату Росії за оцінками авторитетного видання "Спорт-Експрес".

Після матчу з "Сатурном" Тимощук поділився своїми враженнями від гри.

- Останні хвилини в голові сиділа одна думка: треба зробити все, щоб утримати перемогу. Адже ще у Каряки був відмінний момент. Гра у кінцівці взагалі перейшла в нервове русло. Пов"язано це з тим, що ми вже усвідомлювали: золото близьке, як ніколи. Але ми вистояли! На мій погляд, "Зеніт" по праву став чемпіоном. Сьогодні хлопці виклалися на полі навіть не на сто - на сто п"ятдесят відсотків. Те ж саме, до речі, відноситься і до суперника. "Сатурн" дуже хотів відібрати у нас очки і принести "Спартакові" золоті медалі.

- Дебютний сезон у Росії для вас вийшов чарівним. "Зеніт" - чемпіон, ви - кращий гравець Прем"єр-ліги за оцінками "СЕ".

- Я не замислювався над оцінками, які мне виставляють. Просто з першого ж дня у Пітері прагнув якнайкраще виконувати свою роботу і допомагати команді вигравати у кожному матчі. Цей сезон став одним з кращих у кар"єрі. І вже точно - найважчим. Новий клуб, незнайомий чемпіонат... А часу на розкачування не було.

Зараз ви читаєте новину «Тимощука визнали найкращим гравцем російської Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути