понеділок, 11 березня 2013 14:57

Тимощук обирає між київським "Динамо" та "Зенітом"

Тимощук обирає між київським "Динамо" та "Зенітом"
Тимощук залишить "Баварію" у статусі вільного агента ФОТО: footballtop.ru

Гравець мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук розглядає варіанти з продовженням кар'єри у петербурзькому "Зеніті" і київському "Динамо". Російський та український клуби вже зробили півзахисникові пропозиції.

33-річний футболіст буде змушений залишити німецький клуб влітку. "Баварія" відмовилася продовжувати угоду з Тимощуком, тому українець покине Мюнхен в статусі вільного агента, що робить його привабливим для потенційних роботодавців. Адже, незважаючи на солідний вік і те, що він мало грав останнім часом за "Баварію", репутація і рівень майстерності роблять Анатолія як і раніше дуже затребуваним.

Офіційний представник українського футболіста, Віталій Юрченко, підтвердив інформацію про те, що "Баварія" відмовилася від послуг Тимощука, але не став уточнювати, які клуби найбільше у ньому зацікавлені.

"Все гранично просто і зрозуміло - до 1 липня у Тимощука контракт із "Баварією", - сказав Юрченко "Известиям". - Що стосується подальшого продовження кар'єри, поки в цьому напрямі ведуться переговори. Остаточне рішення ще не прийнято. Щось конкретне можна буде сказати тільки трохи пізніше."

Крім "Динамо" і "Зеніта" в послугах футболіста зацікавлений ряд західноєвропейських клубів, зокрема до Тимощука активний інтерес проявляють італійські і німецькі команди.

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін був би не проти отримати досвідченого футболіста. Блохін добре знайомий з Тимощуком по національній збірній, яку український фахівець очолював до закінчення домашнього чемпіонату Європи.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук обирає між київським "Динамо" та "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути