субота, 08 травня 2010 20:04

Тимощук став чемпіоном Німеччини (ФОТО)
6

Фото: Reuters

Мюнхенська "Баварія", за яку грає Анатолій Тимощук, у 22-й раз стала чемпіоном Німеччини. Офіційно це було підтверджено після того, як мюнхенці з рахунком 3:1 обіграли на виїзді "Герту".


У нинішньому сезоні підопічні Луї ван Галя мають хороший шанс зробити так званий "золотий хет-трик", тобто виграти чемпіонат і Кубок країни, а також Лігу чемпіонів. На даний момент таким досягненням не може похвалитися жоден німецький клуб.

Друге місце зайняв клуб "Шальке-04" з Гельзенкірхена.


Таким чином, "Баварія" і "Шальке-04" будуть стартувати в Лізі чемпіонов-2010/11 з групового етапу.

Бременський "Вердер", який зайняв третє місце в бундеслізі, розпочне виступ у найпрестижнішому турнірі для клубів Старого Світу зі стадії заключного кваліфікаційного раунду.

Леверкузенський "Байєр", дортмундська "Борусія" і "Штутгарт", що прийшли до фінішу відповідно на четвертому, п'ятому і шостому місцях, будуть представляти Німеччину в Лізі Європи.



"Бохум", який поступився на своєму полі в матчі заключного туру 0:3, виявився в результаті 17-м і разом з берлінською "Гертою", яка завершила турнір на останньому місці, вилетів з елітного дивізіону. "Нюрнберг", який зайняв 16-е місце ще має шанси зберегти прописку в Бундеслізі. Згідно з регламентом змагань цей клуб буде брати участь в перехідних матчах (за системою гра вдома / гра в гостях) з "Аугсбургом", який посів третє місце в чемпіонаті другого дивізіону.

Нагадаємо, що дві "прямі" путівки у вищий світ німецького клубного футболу завоювали "Кайзерслаутерн" і гамбурзький "Санкт-Паулі".

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимощук став чемпіоном Німеччини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути