понеділок, 04 серпня 2008 15:35

Тимощук спростував факт скандального інтерв"ю

На офіційному сайті "Зеніту" опубліковано заяву півзахисника пітерського клубу Анатолія Тимощука, в якому футболіст спростовує факт інтерв"ю британському виданню SundayMirror.

Вчора в цій газеті був опублікований матеріал з приводу можливого переходу в "Тоттенхем" нападаючого "Зеніту" і збірної Росії Андрія Аршавіна. У цій замітці, зокрема, наведені наступні цитати Тимощука: "Аршавін стане в Англії сенсацією", "Дивуюся, чому його не купили "Барселона" або "Арсенал", "Він - гравець, яких англійський футбол ще не бачив".

"Інтерв"ю, опубліковане в неділю у виданні SundayMirror, а пізніше поширене у вітчизняних ЗМІ - це результат фантазії і непрофесіоналізму журналіста або видання, - говориться в заяві Тимощука. - Ні я, ні хто-небудь з моїх представників ніколи не давали подібного роду коментарів і не контактували з цим виданням. Зараз мої представники з"ясовують причину і джерела такого роду абсурду".

Зараз ви читаєте новину «Тимощук спростував факт скандального інтерв"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути