вівторок, 10 квітня 2018 21:04

Тимощук розділив з росіянами санкції США

Тимощук розділив з росіянами санкції США
Тимощука зачепили американські санкції щодо Росії. Фото ФК "Зеніт"

Один з асистентів головного тренера "Зеніта" Роберто Манчіні Анатолій Тимощук постраждав від нових санкцій з боку США щодо РФ. Екс-півзахисник "Шахтаря" вже почав шукати для себе додаткове місце заробітку.

Про це розповіла дружина гравця Надія Навроцька, з якою рекордсмен збірної України вже давно не живе.

"Тимощук "спалив" обвал російських бірж. За кілька днів до обвалу він активно почав розсилати зі свого аккаунта в Linkednl абсолютно чужим контактам текст, суть якого адресати розуміли як або злам аккаунта Толіка, або стан Толіка викликає питання. Я поспішу всіх запевнити, що розсилку робив особисто Толік. Він єдина людина в світі, яку я знаю, хто не ставить розділових знаків принципово. Тому навіть знак питання в кінці довгої нісенітниці це вже подвиг!" - поінформувала дівчина.

Також уродженець Луцька затягує шлюборозлучний процес:

"Схоже, це пошук додаткового підробітку прямо перед початком обвалу. Щось він знав? Толік не платить аліменти, ухиляється всіма силами поки від розділу майна, так як сімейні заощадження він інвестував в російську економіку, а тепер щось пішло не так..." - написала Навроцька на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойкот КС-2018: США застерегли фанатів від поїздки у Росію

Раніше Навроцька, яка протягом двох останніх років перебуває з Тимощуком в шлюборозлучному процесі, зрозуміла, що чоловік давно їй зраджував: "Дивлюся на фотографію її дитини і розумію - це копія Толіка сестри. Тобто, це дитина вся в його рідню. Абсолютно схоже обличчя. Дівчинка 2007 року народження. Вона старше моїх дітей. Значить, вона існувала вже давно".

Зараз ви читаєте новину «Тимощук розділив з росіянами санкції США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути