Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2009 17:30

Тимощук привіз до Мюнхена масажиста, кухаря та секретаря

Тимощук привіз до Мюнхена масажиста, кухаря та секретаря

Анатолій Тимощук отримав від німецької бульварної преси нове прізвисько "Luxus-Timo". Перебираючись до мюнхенської "Баварії", півзахисник не забув узяти з собою прес-секретаря, масажиста і кухаря, пише Bild.

Перед початком сезону газета з найбільшим тиражем у Німеччині звернула увагу на нового гравця бундесліги 29-річного Анатолія Тимощука. Але не на його спортивні якості, а на стиль життя. Нова зірка "баварців" і у Мюнхені живе на широку ногу, пише Bild в своєму матеріалі. Як і перед цим у Санкт-Петербурзі, звідки ФК "Баварія" перекупив його за 11 мільйонів євро, додає видання.

Так описує газета Bild "сімейство" "люксового Тімо": особистий кухар, тайська масажистка і персональний прес-секретар, а ще його родина. Звичайно ж, дружина Надія, яка "є особистим менеджером Анатолія та вела переговори з "Баварією".

"Баварці" здивовано шушукаються між собою, продовжує Bild: "ну, кухар з масажисткою - це ще можна зрозуміти, а навіщо прес-секретар?" Адже у "Баварії" є цілий медіа-департамент.

Як стверджує газета, Тимощук платить персоналу з власної кишені. За оцінками Bild, опорний хавбек отримує близько 4,5 мільйонів євро на рік. А ще, додає газета, він володіє віллою в Дубаї.

Bild твердить, що Тимощука з дружиною прозвали "петербурзькими Бекхемами". Однак, "блондин з України" заперечує проти такого іміджу: "Я тут, щоб чогось досягти. І заради цієї мети буду працювати в поті чола". Старатися справді потрібно. За інформацією газети, Луї ван Галь не любить, коли "валяють дурня".

Як розповідала раніше в інтерв"ю "Німецькій хвилі" Надія Тимощук, вона охоче їде до Німеччини, оскільки знає цю країну і багато років відвідує її в справах бізнесу.

Українцю ще доведеться звикнути до стилю роботи німецьких журналістів і фотокорів. Зрештою, він не перший, кого Bild у міжсезонні намагається "присоромити" за любов до розкоші.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Тимощук привіз до Мюнхена масажиста, кухаря та секретаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути