пʼятниця, 03 квітня 2015 11:17

"Тимощук не приїхав постріляти з автоматичної зброї. Прийшов до хворих людей"

"Тимощук не приїхав постріляти з автоматичної зброї. Прийшов до хворих людей"
Тимощук відвідав бійців АТО у госпіталі censor.net.ua

Російський журналіст Олексій Павлюченко у своєму блозі на сайті "Спорт день за днем" заступився за півзахисника пітерського "Зеніту" і збірної України Анатолія Тимощука. У Росії почалося цькування українця після його візиту у військовий госпіталь Києва до поранених бійців АТО.

"Не можу повірити, що справжні вболівальники, які аплодували українцю Тимощуку в моменти найвищого тріумфу синьо-біло-блакитних, хто влаштовував фаєр-шоу проводжаючи його, а потім, зустрічаючи капітана з Мюнхена, відразу відвернуться. На мій погляд, Анатолій виявив милосердя (нехай за версією Гліба Жеглова: "Милосердя - попівське слово").

Він не приїхав кудись постріляти з автоматичної зброї. Прийшов до хворих людей. Повірте, за людей з Донбасу він переживає не менше! Відчепіться від Тимощука, панове хороші! Закрийте цю тему і переключіться на футбол", - пише Павлюченко.

Тим часом Тимощук увійшов до десятки найкращих гравців УЄФА за кількістю ігор, проведених за національну команду.

Матч проти збірної Латвії став 139-м у кар'єрі капітана збірної України. Це досягнення підкорилося українському футболісту за 14 років і 339 днів. Крім того, що Анатолій Тимощук є абсолютним рекордсменом в українському футболі за кількістю ігор за національну команду, цей показник є одним з найкращих в історії світового футболу та європейської конфедерації.

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук не приїхав постріляти з автоматичної зброї. Прийшов до хворих людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути