вівторок, 21 червня 2011 08:54

Теніс. Вімблдон. Катерина Бондаренко і Стаховський не дограли через дощ

Практично всі поєдинки першого дня Вімблдону (понад 30 матчів) скасовані через погану погоду і будуть зіграні пізніше, оголосили організатори змагань. Про це повідомляє "Сегодня".

Всього перенесено 16 розпочатих матчів. У двох з них грали українські тенісисти: Катерина Бондаренко з рахунком 7:5 виграла перший сет у француженки Еліз Корне, а Сергій Стаховський виграє в поєдинку проти британця Даніеля Кокса з рахунком 6:2, 0:1. Також перенесені 15 матчів пізніх запусків, серед них і поєдинок нашої Лесі Цуренко проти росіянки Анастасії Павлюченкової.

Без проблем завершилися лише матчі на Центральному корті Вімблдону під закритим дахом, де в останньому поєдинку Енді Маррей (4-й номер посіву) обіграв іспанця Химено-Травера - 4:6, 6:3, 6:0, 6:0. Найстійкіші глядачі залишилися спостерігати за поєдинком на великих екранах, встановлених на кортах і на території Всеанглійського лаун-тенісного клубу.

За прогнозами синоптиків, у вівторок, 21 червня, на Вімблдоні очікується суха і тепла погода з мінливою хмарністю.

Крім перенесених матчів за участю Катерини Бондаренко, Сергія Стаховського і Лесі Церенко, у вівторок зіграють також наші Ілля Марченко, Олександр Долгополов і Олена Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Вімблдон. Катерина Бондаренко і Стаховський не дограли через дощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути