середа, 05 серпня 2009 13:22

Теніс. Українці успішно грають в Іспанії, Сан-Маріно та Казахстані

Теніс. Українці успішно грають в Іспанії, Сан-Маріно та Казахстані

Український тенісист Ілля Марченко вийшов в другий раунд престижного челленджера з призовим фондом €106,500, що проходить в Сеговії, Іспанія. У стартовому матчі дончанин упевнено переграв іспанця Ініго Сервантеса-Уегуна з Іспанії: 6-4 6-2, якому поступився минулого тижня в чвертьфіналі челленджера в Саранську.

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов в другий раунд челленджера з призовим фондом 85,000 євро, що проходить в Сан-Маріно. У матчі першого раунду українець у впертій боротьбі вирвав перемогу у Тьємо Де Беккера з Нідерландів: 0-6 7-6(8) 6-4. За вихід в чвертьфінал Олександр позмагається з другою ракеткою турніру Оскаром Ернандесом з Іспанії.

Українська тенісистка Ольга Савчук вибула з боротьби в одиночному розряді на турнірі WTA в Лос-Анжелесі. У першому раунді дончанка у впертій боротьбі поступилася китайській тенісистці Цзи Чжен: 5-7 6-1 2-6.

Чотири українки з п"яти продовжують боротьбу за головний трофей турніру ITF з призовим фондом 50 000$, що проходить в Астані, Казахстан.

Юліана Федак, посіяна під п"ятим номером, в першому раунді розгромила грузинську тенісистку Софію Шапатаву: 6-2 6-0. Наступною суперницею тенісистки з Нової Каховки стане російська тенісистка Євгенія Пашкова.

Восьма ракетка турніру Христина Антонійчук (на фото) також виявилася на голову вище своєї опонентки з Грузії - Катерини Горгодзе: 6-1 6-1. За вихід в чвертьфінал коломиянка поміряється силами з Наомі Кеведей з Великої Британії.

Харків"янка Анастасія Васильєва на старті обіграла четверту ракетку турніру Ксенію Палкіну з Киргизстану: 7-5 6-1, і тепер буде грати силами з казахським вундеркіндом - Заріною Діяс.

Єдиною втратою з українок стала дончанка Марія Малхасян, яка у впертому українському дербі поступилася харків"янці Ганні Півень: 3-6 7-5 4-6. Тепер на Ганну чекає непростий матч з лідером посіву Анастасією Єкимовою з Білорусі.

Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українці успішно грають в Іспанії, Сан-Маріно та Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути