субота, 29 травня 2010 14:25

Теніс. Турніри ITF. Смирнов і Позніхіренко виходять в наступну стадію

Теніс. Турніри ITF. Смирнов і Позніхіренко виходять в наступну стадію

Пропонуємо вашій увазі огляд виступів українських тенісистів на турнірах ITF.

Українська тенісистка Ганна Півень завершила свої виступи на турнірі ITF з призовим фондом 25 000 $ в Ізмірі (Туреччина). У півфіналі харків'янка, посіяна під 7 номером, програла австрійській тенісистці Тамірі Пашек: 2-6 6-3 2-6.

16-річна киянка Ганна Позніхіренко вийшла у фінал юнацького турніру третьої категорії в Касабланці, Марокко. У півфіналі українка, посіяна під першим номером, отримала впевнену перемогу над третьою ракеткою турніру Мінь Лю з Китаю: 6-3 6-1. У вирішальному матчі Позніхіренко зіграє з італійською тенісисткою Канделарією Седано-Акоста.

Артем Смирнов вийшов у півфінал ф'ючерсу, що проходить у румунському Пітешті. У чвертьфіналі український тенісист, посіяний під 1 номером, зломив опір сьомої ракетки турніру Флоріана Рейне з Франції: 2-6 6-4 6-1. За вихід у фінал Артем побореться з румуном Андрієм Млендя, який посіяний під третім номером.

Станіслав Поплавський завершив свої виступи на ф'ючерси в Кракові. У чвертьфіналі киянин програв представнику Франції Так Кнунн Вонгу: 3-6 1-6.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Турніри ITF. Смирнов і Позніхіренко виходять в наступну стадію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути