Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 18:22

Теніс. Стаховський зупинив кривдника Джоковича у першому колі Парижа

Теніс. Стаховський зупинив кривдника Джоковича у першому колі Парижа

Сьогодні, 8 листопада, в Парижі (Франція) на турнірі АТР BNP Paribas Masters на закритих кортах (хард) з призовим фондом € 2,227,500 проходять матчі першого і другого кола.

25-річний українець Сергій Стаховський, який займає 63-тє місце в світовому рейтингу і пробився в основну сітку змагань через кваліфікацію, у матчі першого кола завдав поразки у двох сетах 24-й ракетці світу, 21-річному японцю Кеі Нішікорі - 6:4, 6:3.

Нагадаємо, в минулу суботу Нішікорі сенсаційно переміг на турнірі в Базелі (Швейцарія) першу ракетку світу - серба Новака Джоковича.

Матч тривав 1 годину 31 хвилину. Стаховський зробив по два брейки в кожному сеті і упустив по одній своїй подачі. Сергій п'ять разів подав навиліт і припустився 2 подвійних помилок, у Нішікорі 4 ейси і 1 подвійна. На рахунку українців 30 активно виграних м'ячів і 22 невимушені помилки, у японця - 19 віннерсів і 28 невимушених. Це була друга зустріч тенісистів і друга перемога Стаховського.

Суперником Сергія Стаховського (Q) у другому колі буде 15-й номер посіву сербський тенісист Віктор Троїцькі. Раніше Стаховський і Троїцькі грали три рази і поки попереду серб - 2:1.

Теніс. АТР. BNP Paribas Masters. Базель (Швейцарія). Закриті корти (хард). Призовий фонд € 2,227,500. 48 учасників.

Перше коло

Сергій Стаховський (Україна, Q) - Кей Нішікорі (Японія, SE) - 6:4, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський зупинив кривдника Джоковича у першому колі Парижа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути