пʼятниця, 30 квітня 2010 13:28

Теніс. Молчанов вийшов у півфінал узбецького ф'ючерсу

Теніс. Молчанов вийшов у півфінал узбецького ф'ючерсу

29 квітня українські тенісисти, в основному, радували своїх уболівальників. Лише Ольга Савчук вибула з боротьби на турнірі WTA INternational.

Денис Молчанов пробився у півфінал ф'ючерсу в Узбекистані. У чвертьфінальному поєдинку український тенісист, посіяний під 6 номером, обіграв третю ракетку турніру росіянина Артема Сітака: 6-4 6-1. За вихід у фінал Денис посперечається з білорусом Денисом Василевським.

Надія Кіченок вийшла у чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 10 000 $ в Анталії. У першому раунді дніпропетровчанка, посіяна під 7 номером, завдала нищівної поразки Афродіті Латінополу з Греції: 6-1 6-0, а потім розгромила болгарку Дессіславу Младенову: 6-2 6-1. За вихід у півфінал Надя посперечається з росіянкою Вікторією Каменською.

Тетяна Ареф'єва вийшла у чвертьфінал крупного турніру ITF з призовим фондом 50 000 $ в Гіфу, Японія. У другому раунді киянка вибила з боротьби третю ракетку турніру росіянку Ксенію Ликіну: 6-4 4-6 6-3. За вихід у півфінал Тетяна побореться з японською тенісисткою Ріоко Фуда, яка посіяна під 7 номером.

Вероніка Капшай вийшла у чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 25 000 $ в Гімчеоне, Корея. У матчі другого раунду львів'янка обіграла четверту ракетку турніру Ірену Павлович із Франції: 1-6 6 - 7-6 (3). Наступною суперницею Вероніки стане Ім На Рі з Кореї.

Ольга Савчук вибула з боротьби на турнірі WTA INternational з призовим фондом 220 000 $ в Фесі. У другому раунді дончанка поступилася молодій румунській тенісистці Симоні Халеп: 3-6 1-6.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Молчанов вийшов у півфінал узбецького ф'ючерсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути